sexy pics from today

Lite supersnygga och heta bilder från idag (...NOT!!!)






Hot pics i know - men dom är heta bara för att det var hett ute idag ;)

Och jag MÅSTE laga designen på bloggen på nytt.....


Fashion against AIDS och Tokio Hotel

Gick in i H&M idag och skulle köpa Tokio Hotels designade t-shirt för Fashion Against Aids och jag söker igen HELA H&M och hittar inte t-shirten. Gissa om jag blev ledsen? Tänkte nu beställa den ifrån H&M på nätet men nej där är den också slut. Det är bra att den har sålt så bra men de kunde väl finnas en åt mig? :--)

Köpte en cool liten väska i alla fall från H&M, bild på den kommer lite senare!

Imorgon är det skolavslutning och sedan sommarlov - gissa hur mycket jag längtar....



egobilder ;)





friluftsdag

Vi hade friluftsdag i skolan från kl.9.00-13.00. Gick ut och gå med Linda och vi "tappade bort" de andra som vi gick med så vi gick till butiken och köpte dricka :-) efter det gick vi lite runt i "The city of nowhere" och plågades över att våra skor skavade. Tillbaka vid sportplanen satt jag och frös uppe på läktaren fast det var typ 20 grader varmt?!?! Sen kom jag hem och nu sitter jag här och äter rabarberpaj.


Snart börjar jag lägga in mera bilder. Nu kan jag inte eftersom min kamera är så sheiße att den inte funkar.
 


Tchüs Sara


 

lol

GAAH min bloggdesign är helt out of CONTROL....
Nu fick jag äntligen min meny uppflyttat men ALLT är ändå helt SHEIßE!

Kanske jag någon gång får tillräckligt med ork att ta itu med det här.
Finns det någon som vill hjälpa mig? Skulle verkligen uppskatta det!




Titta på denna video :)

bike team

Först; man ska ALDRIG dricka coke efter kl.9 på kvällen. Resultatet är att du inte kan somna förrän kl. 5 på morgonen. Fick 4½ timmes sömn inatt. Steg upp 10 tiden och åt morgonmål och tog en snabb dusch. Sedan åkte vi med motorcyklarna till BikeTeam  / All Right i Vanda. Det var extremt många motorcyklister där. Jag fick med mej hem en Alpinestars tshirt ( likadann som på bilden bara att min är krämfärgad..)


Någon timme spenderades där sedan åkte vi vidare till flygfältet och checkade på flygplan. Sen började vi åka hemmåt men vi stannade vid en liten grill i Korso och åt lite food. Nu är jag hemma och är redo att spendera en timme framför tvn = Jordan.


   xoxo Sara



Kranke

Är sjuk ---IGEN.

Liten uppdatering ;)

konfirmation

Nu är konfirmations firandet över. Trevligt var det och jag fick massor av fina smycken och blommor ( och pengar förstås, men dom kanske inte är viktigast av alla...)
Jag var nog lite nervös och så, men allt fick ändå väldigt bra. Förutom små missar som att mitt ljus inte tändes och så...
Men jag fick 5 stycken halsband, 1 par örhängen & ett  armband av sötvatten pärlor. Sedan en "ljushållare" eller vad man nu skall kalla det, ett presentkort till Stockmann och 250 euro.

Bilder kommer senare :)
 

160509

Konfirmation imorgon. Det ska nog bli helt roligt att få det undan men samtidigt orkar jag inte alls med det, för jag känner mej helt sjuk. Sjukt i halsen, och huvudet sprängs nästan. Men nu ska jag laga allt klart, imorgon eller någon gång kommer det upp lite bilder i bloggen från konfirmationen.

Tchüs.




120509

Är ganska trött, jag steg upp 6.30 -vilket är TIDIGT för mej. Åkte också för första gången me min moppe till skolan idag. Stack hem från skolan 12 för att jag.... SURPRISE.... hade huvudvärk....IGEN! Hemma så tog jag det bara lugnt och fick så kallt att jag måste krypa under mitt duntäcke :--) Senare på eftermiddagen kom mommo till oss och vi åt glass och städade färdigt till min konfirmation som är på söndagen.

Nu ska jag coh duscha, sen laga engelska läxan och sen se på TV i kanske 3h frammåt för det kommer; Private Practice, Las Vegas och Gossip Girl :-D


Pete Wentz :)


Tom Kaulitz... (om ingen visste ;)

stress.

STRESS!

Hoppas de här 2 sista veckorna går F-O-R-T.



Tokio Hotel för H&M



Ryktet var sant - de har designat en t-shirt för H&M's  fashion against AIDS.
Kommer i butiker 28 maj, gissa vem som kommer köpa en eller....många..

T-shirten har då Gustav Schäfer, Georg Listing, Tom Kaulitz och Bill Kaulitz designat.


Tänker du köpa den? :)

första maj.

Glad första maj ;)

Vappen firades hemma, jag gjorde absolut ingenting, tittade på The Ring 2 som var richtig sheiße! Tittade på film till 02.30 sen orkade jag inte mera så jag gick och sova.
Steg upp 12.30 idag och gick ut till det ganska varma vädret som vi har idag :D

Det var lite av min första maj...

Vad gjorde du?


Där skulle man kunna vara, tillsammans med världens gulligaste tvillingar :) <3

RSS 2.0